TEAM FAUNUS

Een sterke community met een gedeelde passie voor gezondheid. Van artsen en therapeuten tot professioneel of hobby atleet, iedereen die een verschil wilt maken is welkom!

GROEI SAMEN MET DE FAUNUS COMMUNITY

Breidt jouw netwerk uit met specialisten op het gebied van gezondheid, sport of high-performance!

EXCLUSIEVE KORTING, 365 DAGEN PER JAAR.

Gezondheid en high-performance kan helaas een dure hobby zijn. Wij zijn hier om het een beetje makkelijker te maken door alle Team Faunus ambassadeurs exclusieve kortingen te bieden tot wel 35%!

FAUNUS VERDIENMODEL

Wij ondersteunen onze ambassadeurs niet alleen met exclusieve kortingen maar ook met een realistisch verdienmodel, met bovengemiddelde commissies.

Faunus legt uit!

TOEGANG TOT HOGE KWALITEIT CONTENT

Door het delen van van hoge kwaliteit content bieden wij vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op het gebied van gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve webinars, trainingen, e-books en events.

JOIN TEAM FAUNUS!

Bedankt voor je interesse tot het Faunus ambassadeursprogramma! Stuur een mail met jouw social media accounts, een korte introductie van jezelf en waarom je ambassadeur wilt worden naar Faunus@FaunusNutrition.com

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

MEEST GESTELDE VRAGEN

voor wie is het partnerprogramma?

Voor iedereen met een passie voor gezondheid en die bereid is andere te helpen met het behalen van hun gezondheid of sportdoelen!

Wie zitten er in het parnetrprogramma?

Dit is heel verschillend, van gezondheidsarts tot orthomoleculair en fysio therapeut, weekend tot top sporter, maar ook de chef kok met een passie voor gezonde voeding. Iedereen die enthousiast is en een verschil wilt maken is welkom!

Hoelang duurt de reactie op mijn aanvraag?

Wij proberen binnen 24 uur op jouw aanvraag te reageren!

Wat word er van de ambassadeurs verwacht?

Het Ambassadeursprogramma is een niet-bindend vrijwillig programma. We moedigen onze community aan om hun verhalen te delen op social media en te vertellen over hun ervaringen met de producten van Faunus Nutrition. Productreviews worden altijd aangemoedigd. We moedigen ambassadeurs ook aan om de affiliate copy
"fueled by @Faunus_Nutrition" te gebruiken in hun social media bio.