de kracht van vegan protein shake - vegan shake protein

Vegan Protein: De Kracht van Plantaardige Eiwitten

Vegan Protein: De Kracht van Plantaardige Eiwitten

Bij Faunus Nutrition geloven we in de kracht van plantaardige eiwitten. Ons vegan proteïnepoeder, gemaakt van gefermenteerde erwten, biedt talloze voordelen voor iedereen. Of je nu een sporter bent die zoekt naar een beter herstel, je eiwitinname wilt verhogen wegens medische redenen of gewoon op zoek bent naar een gezonder en duurzamer alternatief vrij van allergenen, wij hebben het perfecte product voor jou.

 

Wat zijn Plantaardige Eiwitten?

Plantaardige eiwitten zijn eiwitten die afkomstig zijn van plantaardige bronnen zoals erwten, rijst, soja, en noten. In tegenstelling tot dierlijke eiwitten, zijn plantaardige eiwitten vaak makkelijker te verteren en bevatten ze minder verzadigde vetten en cholesterol. Ons gefermenteerde erwteneiwit biedt een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen.

 

Voordelen Plantaardige Eiwitten vs. Dierlijke Eiwitten

Plantaardige eiwitten hebben verschillende voordelen ten opzichte van dierlijke eiwitten. Ten eerste zijn ze beter verteerbaar, vooral wanneer ze gefermenteerd zijn zoals bij ons proces. Dit betekent minder kans op een opgeblazen gevoel, darmklachten of acne. Bovendien zijn ze vrij van lactose en soja, wat ze geschikt maakt voor mensen met intoleranties. Plantaardige eiwitten zijn ook milieuvriendelijker, omdat ze minder resources verbruiken en een kleinere ecologische voetafdruk achterlaten.

 

Belang van Eiwitten voor Iedereen

Eiwitten zijn essentieel voor iedereen, niet alleen voor sporters. Ze spelen een cruciale rol in spierherstel en -opbouw, maar zijn ook belangrijk voor het algehele welzijn. Voor ouderen kunnen eiwitten helpen bij het versterken van botten, bevorderen van wondgenezing en ondersteunen van het immuunsysteem. Ook dragen eiwitten bij aan de gezondheid van haar, huid en nagels. Extra eiwitten in je dieet kunnen dus significant bijdragen aan een betere gezondheid en levenskwaliteit.

 

Plantaardig Aminozuurprofiel

Ons vegan proteïnepoeder combineert gefermenteerde erwten met rijst om een compleet aminozuurprofiel te bieden dat nagenoeg gelijk is aan dat van whey proteïne. Dit betekent dat je alle essentiële aminozuren binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft voor optimale prestaties en herstel. Het biedt dezelfde voordelen als dierlijke eiwitten zonder de nadelen.

 

Voordeel van Gefermenteerde Erwten

Tijdens het fermentatieproces worden natuurlijke bacteriën toegevoegd aan de erwten, waardoor het natuurlijke 'afweersysteem' van de peulvrucht wordt afgebroken. Dit maakt onze proteïne de best verteerbare op de markt. Hierdoor krijgen mensen geen opgeblazen buik, darmklachten of acne meer. Bovendien is ons product 100% biologisch en vrij van schadelijke pesticiden en onnodige kunstmatige toevoegingen.

 

Duurzaamheid van Faunus Nutrition Vegan Proteïne

Bij Faunus Nutrition hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Onze producten zijn 100% biologisch gecertificeerd, en we gebruiken alleen grondstoffen die op een biologische manier zijn gewonnen. Voor elke bestelling boven de €75,- planten we een boom, en onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar. Door te kiezen voor onze vegan protein draag je bij aan een duurzamere wereld.

 

Conclusie

Faunus Nutrition's vegan proteïne biedt een krachtig en duurzaam alternatief voor traditionele eiwitbronnen. Met zijn uitstekende verteerbaarheid, volledig aminozuurprofiel en talloze gezondheidsvoordelen, is ons gefermenteerde erwteneiwit de perfecte keuze voor iedereen die zijn eiwitinname wil optimaliseren. Probeer onze proteïne vandaag nog en ontdek zelf de kracht van plantaardige eiwitten. Of je nu kiest voor onze recepten of de handige weekverpakking, je zult snel de voordelen van Faunus Nutrition's vegan proteïne ervaren.

Advies nodig?

Wil je weten of een creatine supplement past bij jouw situatie, dan geven onze professionals je graag advies. 

Vraag advies

Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Wat andere zeggen:

 • Wow, dit is de eerste keer dat ik niet opgeblazen raak van een proteïne shake.. heb echt zoveel geprobeerd afgelopen 5 jaar, van vegan naar whey.. en toen eigenlijk opgegeven

  Totdat ik Faunus aangeraden kreeg... en dacht oke: "laatste die we proberen", en voel me er dus super goed bij!

  Vaste klant erbij! Want proteïne hebben we nodig! Top product

  Anne de Rooij
 • Deze eiwitshake maak ik met havermelk en een stukje bevroren banaan en drink hem na mijn workout! Heerlijk! Een echte aanrader!

  Linda van der Hoop
 • Superfijne Shake, mooie voedingswaarden en prima smaak

  Marieke Kalverda
 • De smaak is erg natuurlijk en lekker. Ik heb geen opgeblazen gevoel na het drinken van de shake. Eindelijk een shake die ik niet met tegenzin drink.

  Lisa Pennekamp
1 Of 4