EU-biokeurmerk - Faunus Nutrition is bio

Het EU-Bio keurmerk

Waarschijnlijk heb je het vast wel eens voorbij zien komen, het groene logo met een blad gemaakt van sterren op verpakkingen in de supermarkt.

Dit logo is het officiële Europese keurmerk van Biologische producten. Het symbool dat je vertelt dat het product aan strenge EU-regels voor biologische landbouw voldoet. Als je dit keurmerk ziet, kun je erop vertrouwen dat je voeding is geproduceerd met het beste voor dier, natuur en jouw gezondheid.

Zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Waarom is het EU-biokeurmerk zo belangrijk?

Ten eerste, het garandeert dat het product echt biologisch is. Geen vage claims of marketingtrucs, maar een officiële erkenning dat het aan de hoogste normen voldoet.

Ten tweede, het EU-keurmerk staat voor duurzaamheid. Biologische productie respecteert de natuurlijke balans en maakt gebruik van milieuvriendelijke methoden. Geen pesticiden, geen genetisch gemodificeerde organismen, alleen pure, eerlijke voeding die goed is voor jou en de planeet.

 

Waarom is het belangrijk voor jou?

Het EU-biokeurmerk is niet alleen belangrijk voor de producenten, maar ook voor jou, de consument. Door het groene, opvallende keurmerk is het voor de consument een stuk eenvoudiger om de juiste, gezonde keuze te maken.

Je vermijdt potentieel schadelijke stoffen en draagt bij aan een duurzamere toekomst. Bovendien smaken biologische producten echt natuurlijk en niet chemisch.

 

Conclusie:

Het groene blad staat voor 100% eerlijke en biologische producten. Vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en alleen het beste voor dier, milieu en jouw gezondheid.

Advies nodig?

Wil je weten of een creatine supplement past bij jouw situatie, dan geven onze professionals je graag advies. 

Vraag advies

Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Wat andere zeggen:

 • Wow, dit is de eerste keer dat ik niet opgeblazen raak van een proteïne shake.. heb echt zoveel geprobeerd afgelopen 5 jaar, van vegan naar whey.. en toen eigenlijk opgegeven

  Totdat ik Faunus aangeraden kreeg... en dacht oke: "laatste die we proberen", en voel me er dus super goed bij!

  Vaste klant erbij! Want proteïne hebben we nodig! Top product

  Anne de Rooij
 • Deze eiwitshake maak ik met havermelk en een stukje bevroren banaan en drink hem na mijn workout! Heerlijk! Een echte aanrader!

  Linda van der Hoop
 • Superfijne Shake, mooie voedingswaarden en prima smaak

  Marieke Kalverda
 • De smaak is erg natuurlijk en lekker. Ik heb geen opgeblazen gevoel na het drinken van de shake. Eindelijk een shake die ik niet met tegenzin drink.

  Lisa Pennekamp
1 Of 4