Lars Musk vult de allereerste zak Faunus Nutrition Proteïne af!

Eerste productie nieuwe biologische eiwitshake is een feit!

Het Biojournaal heeft een prachtig stukje geschreven over Faunus Nutrition en de allereerste productie. Lees het volledige bericht hier

 

Tholen - De allereerste zak Faunus Nutrition Proteïne Powder is van de band gerold. Lars Musk deelde dit heuglijke moment op LinkedIn. "Hij is er eindelijk, na 2 jaar! De hele ontwikkeling heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Nu is het eindelijk tastbaar. Het is best een onderscheidend product waaraan ik hoge eisen stel. Dat heeft het heel moeilijk gemaakt. Nu hebben we eindelijk een leverancier gevonden die het echt aandurft", aldus Lars.

Lars Musk vult de eerste zak Faunus Nutrition Proteïne af!

'Deze shake kan je helpen op een verantwoorde manier jouw eiwitdoelen te behalen', schreef Lars bij het filmpje. Hij omschrijft het product als een 100% biologische, plantaardige eiwitshake, die toegankelijk is voor iedereen en past in ieder dieet. "Hij is hoog in eiwit, bevat alleen biologische ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen. Met onze shakes hebben de gebruikers ook aanzienlijk minder kans op buik- of darmklachten of een opgeblazen gevoel. Veel mensen ervaren buik- en darmklachten van erwteiwit, maar wij hebben een proces aan de erwt toegevoegd waardoor dit aanzienlijk minder voorkomt."

Omdat we " De shake is er in twee varianten: naturel en vanille. De Faunus-shakes bevatten respectievelijk 25 en 22 gram eiwit per dosering (30 gram).

De eerste klant is al binnen, geeft Lars aan. "Onze eerste business-to-businessklant is onze lokale natuurvoedingswinkel, Heerlijk Eko Wormerveer. Daar zijn onze producten vanaf september verkrijgbaar. Ook organiseren we daar op 30 september een evenement mee. We gaan workshops geven, samen met onze natuurvoedingsdeskundige. Tegelijkertijd vindt ook de officiële productlancering plaats."

Advies nodig?

Wil je weten of een creatine supplement past bij jouw situatie, dan geven onze professionals je graag advies. 

Vraag advies

Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Wat andere zeggen:

 • Wow, dit is de eerste keer dat ik niet opgeblazen raak van een proteïne shake.. heb echt zoveel geprobeerd afgelopen 5 jaar, van vegan naar whey.. en toen eigenlijk opgegeven

  Totdat ik Faunus aangeraden kreeg... en dacht oke: "laatste die we proberen", en voel me er dus super goed bij!

  Vaste klant erbij! Want proteïne hebben we nodig! Top product

  Anne de Rooij
 • Deze eiwitshake maak ik met havermelk en een stukje bevroren banaan en drink hem na mijn workout! Heerlijk! Een echte aanrader!

  Linda van der Hoop
 • Superfijne Shake, mooie voedingswaarden en prima smaak

  Marieke Kalverda
 • De smaak is erg natuurlijk en lekker. Ik heb geen opgeblazen gevoel na het drinken van de shake. Eindelijk een shake die ik niet met tegenzin drink.

  Lisa Pennekamp
1 Of 4