10 leukste buiten trainingen voor conditie & kracht.

10 leukste buiten trainingen voor conditie & kracht.

Zeg nu eerlijk, met dit mooie weer wil je toch niet binnen trainen, in een warme, benauwde sportschool zonder airco?

Het is weer tijd om lekker naar buiten te gaan! In de buitenlucht zijn maakt ons gelukkiger en het is ook nog eens super gezond! Wat zijn de voordelen van buiten sporten en wat kan je allemaal doen?

 

1. Trainen met gewichtsvest

Trainen met een gewichtsvest is een effectieve manier om je workouts naar een hoger niveau te tillen. Ga met je vest om hardlopen door het park. Stop onderweg ook nog even voor pull en push ups!

 

2. Padellen

Je hebt er vast al van gehoord, wie doet het nou niet? Ik heb het natuurlijk over padellen, het trending zusje van tennis. Nodig je vrienden uit voor een padel toernooi, maar dan wel op een buitenveld natuurlijk!

 

3. Suspension trainer (TRX)

Een Suspension Trainer, beter bekend als TRX is super eenvoudig mee te nemen naar bijvoorbeeld het park bij jou om de hoek, en biedt vele mogelijkheden om full-body workouts te doen met je eigen lichaamsgewicht! Je kan het zo zwaar maken als je zelf wilt, ideaal dus voor beginners maar ook voor gevorderden!

 

4. Battle rope

Wil jij jouw uithoudingsvermogen op de proef nemen? Battle ropes zijn een perfecte oefening daarvoor! Door de zware touwen te golven, slaan en draaien gebruik je vrijwel alle spieren in je lichaam. Bij deze training komen kracht en uithoudingsvermogen samen, echt een topper!

 

5. HIIT

High-Intensity Interval Training (HIIT) is een effectieve manier om in korte tijd maximale resultaten te behalen. Maar let op, deze manier van trainen vereist wel discipline en doorzettingsvermogen! Bij een HIIT gaat het er om dat je meerdere intensieve oefeningen uitvoert met korte pauzes tussendoor.

 

6. Tractor band

Poh! Maar het is toch ‘trekker’? Het is natuurlijk afhankelijk van welk model John Deere jij jouw band afhaalt, maar trainen met een tractorband is een top training om je uithoudingsvermogen en kracht op de proef te stellen! Daag je vrienden uit, wie kan de meeste tire flips achter elkaar doen?

 

7. Traplopen

Je weet er vast wel een te vinden bij jou in de buurt. Een hoge trap. Van een brug, winkelcentrum of de lokale bibliotheek. Traplopen is een van de betere conditionele oefeningen die er bestaat. Bovendien pak je ook nog eens je been en bilspieren goed aan! Koptelefoon op, ‘Eye of the tiger’ op de achtergrond en gaan!

 

 8. Zwemmen

Zwemmen in de natuur is een perfecte manier om je lichaam te versterken en je conditie te verbeteren. Zwemmen is een fullbody-workout met een hele lage impact op je gewrichten. Naast dat het zwemmen in de natuur rustgevend kan zijn is het ook nog eens bevorderlijk voor je uithoudingsvermogen, het versterken van je spieren en het helpt om je hart en longen gezond te houden.

 

 9. Calisthenics

Je kent ze vast wel, de ‘speeltuinen’ die eigenlijk alleen maar klimrek zijn. Steeds vaker zie je deze zo gehete Calisthenics parken. Hier kan je complete workouts doen op lichaamsgewicht, dit vereist dan wel enige training voordat.

 

10. Skeeleren

Schaatsen, maar dan in de zomer. Skeeleren is een leuke manier om aan je conditie, core, billen en beenspieren te werken. Maar eh.. Hoe rem je ook al weer met die dingen?

 

 

Belangrijk: Zorg voor het beste herstel na je training met onze Biologische en plantaardige eiwitshakes!

Advies nodig?

Wil je weten of een creatine supplement past bij jouw situatie, dan geven onze professionals je graag advies. 

Vraag advies

Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Wat andere zeggen:

 • Wow, dit is de eerste keer dat ik niet opgeblazen raak van een proteïne shake.. heb echt zoveel geprobeerd afgelopen 5 jaar, van vegan naar whey.. en toen eigenlijk opgegeven

  Totdat ik Faunus aangeraden kreeg... en dacht oke: "laatste die we proberen", en voel me er dus super goed bij!

  Vaste klant erbij! Want proteïne hebben we nodig! Top product

  Anne de Rooij
 • Deze eiwitshake maak ik met havermelk en een stukje bevroren banaan en drink hem na mijn workout! Heerlijk! Een echte aanrader!

  Linda van der Hoop
 • Superfijne Shake, mooie voedingswaarden en prima smaak

  Marieke Kalverda
 • De smaak is erg natuurlijk en lekker. Ik heb geen opgeblazen gevoel na het drinken van de shake. Eindelijk een shake die ik niet met tegenzin drink.

  Lisa Pennekamp
1 Of 4